Cautare

1303 de rezultate pentru "nr telefon costesti" (7.97 secunde)
In urma cu vreo doua saptamani, vorbindu-mi la telefon despre problemele lui de sanatate, a izbucnit in plans cand mi-a spus ca mama lui nu mai era.
Doar ca, la trei zile de la intoarcerea ei acasa, a primit un telefon in care ofiterul i-a spus ca el si sotia sa au fost amenintati cu represalii in cazul in care ceea ce s-a inregistrat pe banda ar deveni public.
Totusi, peste trei zile Puthoff a primit un telefon de la general, in care acesta a spus: - OK! De cati bani aveti nevoie?
De pilda, se tragea la sorti numele unei localitati din SUA, Swann spunea cum e vremea acolo, apoi cineva dadea un telefon sa vada daca clarvazatorul a vazut corect sau nu.
Decretul-Lege nr. ... Ioan Totu, spre exemplu, va marturisi ca in ziua de 22 decembrie, la ora 14.00, avandu-l alaturi pe Stefan Andrei, a vorbit la telefon cu generalul Stanculescu caruia i-au oferit serviciile in slujba Revolutiei.
Daca ministrul nu vine in Dolj, se duc primarii la ministru Pentru ca nici la telefon nu ii mai raspunde nici un ministru si nici un secretar de stat, Silisteanu va pleca saptamana aceasta din nou la guvern, dar nu se va mai duce singur, ci va fi insotit de primarul din Carna, alta localitate afectata de revarsarea Dunarii.
Vor gasi o cale sa te contacteze pe telefon sau sa te viziteze acasa sau la job. Saptamana iti solicita multa atentie si concentrare in lucrul cu orice documente sau angajamente financiare.
- Aproape in fiecare zi primesc un e-mail sau un telefon de la cineva care sustine ca a vazut ceva foarte important (am invatat, din experienta, ca asta este un cod pentru OZN).
Daca trebuia sa te intalnesti cu cineva, primesti un telefon in ultima clipa ce contramandeaza intalnirea. Daca trebuia sa pleci intr-o calatorie, te trezesti in fata unei surprize ce nu te mai lasa sa ajungi la destinatie conform planurilor.
La nivelul ei infinitezimal, lumea pare a fi o uriasa retea de informare cuantica, in care toate partile componente vorbesc mereu la telefon una cu alta.
Este ca la referendumul Fara Penali pe tricou e logo-ul campaniei dar coordonatorul de teren cu numerele de telefon ale voluntarilor este inevitabil membru intr-o organizatie cum ar fi USR sau MRI/Ro 100.
Spune ca iesise din studio, primind un telefon de la Britney Spears, cu care jucase in filmul Crossroads, cand a observat ca o masina neagra misterioasa trage pe o strada din apropiere.
Tot atunci, la inceputul anilor '60, am vorbit pentru prima data la un telefon interurban de la Centrala de telefoane aflata tot pe Centru, langa Libraria Noastra, a lui Nea Stroie. ... Scoala generala nr.
A ajuns sa revina in tara dupa ce a primit un telefon de la colegii de la Spitalul Colentina din Bucuresti si dupa ce a discutat cu managerul de atunci de la spital.
- De exemplu, un pacient din Baia Mare ne poate contacta prin numarul de telefon pe care il avem pe site si ne trimite imagistica si o scrisoare medicala de la doctorul care l-a diagnosticat acolo.
Draga Chiricuta, cine vrea sa te angajeze, sa-mi dea telefon, si eu garantez pentru tine. Este conceptul acesta, cand un profesor accepta sa lucrezi pentru el, ca tu de fapt il reprezinti, esti de fapt acel profesor, oriunde te-ai duce.
Pentru a asigura eficienta examinarii, in timpul de asteptare este indicat sa va relaxati total, fara sa faceti nici cel mai mic efort fizic si sa nu vorbiti la telefon, accesul insotitorilor in camera de asteptare fiind interzis.
Am avut o discutie la telefon cu ministrul Seres si a fost fixata acea intalnire. Noi i-am trimis revendicarile pe fax - se stiu pasii pe care vrem sa ii facem.
Nicolai a mai spus ca protestul semnat de unii dintre membrii PNL impotriva retragerii trupelor romanesti din Irak a fost un demers "neserios" si a dat exemplul deputatului Ioan Ghise, care, sustine Nicolai, a semnat acel protest dupa ce la telefon i s-a citit altceva.
Pentru a face politica este nevoie de maturizare, consecventa si continuitate. Mai mult, Silvia Bica nici nu mi-a dat un telefon sa-mi spuna ce a hotarat", a mai aratat Mihei.
google-analytics.com